Het begin: snapshots uit mijn leven

Een manier om de gedachten in mijn hoofd en de dingen die ik wil delen te ordenen.

22522130_10210624559546526_39947074_o

Eten

Gentse waterzooi met kip. Met een lepel uit een kommetje. Zoals ik het liefst eet. Eerder deze week at ik burgers bij Burger Folie in Leuven. Met oesterzwammen en truffelsaus, de max. De belabberde foto doet het eten absoluut geen eer aan, maar de uitbater dimde de lichten net voordat onze burgers geserveerd werden.

Luisteren

Naar Tamino. Sinds zijn concert woensdag in de AB, maar stiekem al lang daarvoor, ben ik hooked. Die stem jongens! Deze video geeft een goed idee, maar in het echt was het maal duizend.

luther

Kijken

Naar Luther op Netflix. Aangeraden door vrienden, maar na de eerste aflevering was ik niet meteen overtuigd. Te eng voor de held op sokken die ik ben. Wanneer mijn mening juist veranderde, weet ik niet meer, maar nu wil ik niks liever dan telkens verder kijken. Het is dat ik samen met mijn vriend kijk, anders had ik intussen waarschijnlijk alle afleveringen gezien.

Lezen

Al maanden probeer ik het eerste boek van Game of Thrones uit te lezen. Grootste struikelblok: lezen in het Engels, want dat doe ik niet zo graag. Deze week gaat hij mee op de trein, zo zal het hopelijk beter gaan. Het verhaal is goed en de serie is geweldig, dus ik wil het boek koste wat het kost uitlezen. Tegelijk ben ik ook bezig in meerdere andere boeken, waaronder De honderdjarige man die uit het raam klom en verdween.

Bezig met

Te veel tegelijk. Een interview afwerken en deze blogpost schrijven. Tegelijk zit ik ook al na te denken over volgende posts en ben ik in mijn hoofd bezig met ideeën voor andere artikels die ik voor school moet schrijven. En er moet nog een spel gemaakt worden voor de Chiro morgen.

Advertenties

3 gedachtes over “Het begin: snapshots uit mijn leven

  1. singlereadytomingleblog zegt:

    Ik ben nooit naar Burger Folie geweest, maar Huis der Burgers is ook wel echt geweldig en heel gezellig om te zitten! En ah Tamino ❤ Ik heb hem gezien op Pukkelpop en echt wauw en prachtig en mag ik terug, hoezo niet? Ik heb de boeken van GoT ook gelezen, maar heb mij daar echt door moeten worstelen. Al die eindeloze details geven gewoon veel beter op beeld vind ik, en ik zeg zoiets niet vaak haha 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s