Snapshots #4

Een manier om de gedachten in mijn hoofd en de dingen die ik wil delen te ordenen.

ETEN

Bij Café Manger in Leuven, met de cadeaubon van een vriendin. Best lekker, maar ik zou er niet de volledige prijs voor betalen. Komende week test ik samen met mijn vriend de Quick&Easy-box van Smartmat uit. Spannend, want we zijn allebei niet zo’n keukenhelden. We zullen alvast komende week redelijk gezond en gevarieerd eten.

IMG_5222

LUISTEREN

Vooral naar Gorillaz, als voorbereiding op hun concert in Vorst Nationaal afgelopen woensdag. Het concert was trouwens geweldig. Ondanks dat ik maar heel weinig muziek van Gorillaz ken, heb ik me geen seconde verveeld! Daarnaast nog steeds de EP van The Lighthouse. Super vrolijke deuntjes, die het ook als achtergrondmuziek perfect blijken te doen.

KIJKEN

Ein-de-lijk de laatste afleveringen van Luther, waar ik bijna twee maanden geleden aan begonnen was. Nu ben ik dus op zoek naar iets nieuws. Vandaag heb ik de eerste aflevering van Mindhunter gezien en hoewel het nogal traag op gang kwam, lijkt het wel een veelbelovende serie.

LEZEN

Nog steeds veel te weinig, al lees ik wel meer artikels en interviews. De stapel boeken die ik wil lezen blijft groeien, het lijstje in mijn telefoon wordt steeds langer, maar ik lijk er de tijd en de energie niet voor te vinden. Meer lezen staat nu al hoog in mijn voornemenslijstje voor 2018.

goud in het oerwoud (2)

BEZIG MET

Hopen werk. Tijdens de leefweek op de Chiro liet ik de taken wat liggen, maar daar heb ik nu wat spijt van. Eigenlijk had ik verwacht en gehoopt dat het vanaf december wat rustiger zou worden met deadlines, maar niets lijkt minder waar. Er komen nog drie heel zware weken aan. Gelukkig is vanaf half december een periode van een kleine twee maanden thesistijd in zicht. Niet helemaal vakantie, maar thesissen kan gelukkig wel op ’t gemakske.

UITKIJKEN NAAR

Rustigere tijden, zoals ik net al vermeldde. Stiekem ook wel wat naar Kerstmis. Niet meteen naar de feestdagen zelf, maar naar de gezellige periode die rond die dagen hangt. En naar cadeautjes kopen (en krijgen) kijk ik ook uit. En naar iets in de zeer nabije toekomst: morgen stoofvlees gaan eten bij mijn oma en opa, want zij maken het beste stoofvlees ter wereld!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s