Snapshots #5

Een manier om de gedachten in mijn hoofd en de dingen die ik wil delen te ordenen.

ontbijt havermout gebakken appel

Eten

Nu de maand december gestart is, kan ik eindelijk weer mijn favoriete winterse ontbijtje eten: havermout met yoghurt, gebakken appel, honing en kaneel. Eentje dat wel wat werk vraagt in de ochtend, maar zo’n kom is ideaal om de dag mee te beginnen. Daarnaast is een van mijn voornemens om meer leuke lunchplekken en restaurants in Leuven te ontdekken. Eten is iets waar ik graag geld aan uitgeef, maar ik blijf te vaak hangen in hetzelfde. Daar wil ik dus graag verandering in brengen!

Kijken

Het lijkt erop dat ik met Mindhunter eindelijk een vervanger heb gevonden voor Luther. Mindhunter gaat over twee FBI-agenten die seriemoordenaars ondervragen om hun manier van denken en hun gedrag te begrijpen en zo misschien andere moordzaken op te lossen. Gruwelijk vaak, maar tegelijk ook heel erg fascinerend. Ik vind het een aanrader, maar dat komt misschien door mijn fascinatie voor moordzaken en politiewerk.

Lezen

Een beetje in dezelfde lijn als Mindhunter. Momenteel ben ik bezig in Ik heb een mens vermoord. Een boek dat ik in het zesde middelbaar voor godsdienst moest lezen. Onlangs kwam ik het weer tegen in de kast en inmiddels is het bijna uit. Ook hier weer: gruwelijk, met soms wat te veel details, maar ook zo interessant. Ik lees het zo vaak mogelijk op de trein, want de blikken van mensen wanneer ze de titel zien, is te grappig.

Bezig met

Het maken van ontelbaar veel lijstjes. Dingen die ik nog wil doen voor nieuwjaar, kerstcadeautjes die ik moet kopen, taken die ik nog moet afwerken, dingen die ik in 2018 vaker of juist veel minder vaak zou willen doen. You name it, en ik heb er waarschijnlijk een lijstje over gemaakt. En met genieten van een ultieme lazy sunday. Mijn leden hebben examens, waardoor het vandaag voor hen geen Chiro is. Een onverwacht vrije zondag dus, die ik invul met blogs typen en series kijken.

Uitkijken naar

Nog steeds naar Kerstmis en de bijhorende vakantie. En naar plannen maken voor 2018. Hoewel het een beetje een absurd idee is, voelt een nieuw jaar toch altijd als een grote nieuwe start voor mij.

Advertenties

3 gedachtes over “Snapshots #5

  1. singlereadytomingleblog zegt:

    Ik was in Leuven ook echt fan van Bar Stan, De Werf (duh), Huis der Burgers, afhaal-Thai daar op dat plein waar ook de Quetzal staat, koffie van de Punto, tapas bij Bar del Sol en d’Entreprise. De meeste zal je waarschijnlijk wel al kennen, haha 🙂

    Like

  2. Shirley zegt:

    Haha, leuk boek om in de trein te lezen. Een aantal van mijn favorieten in Leuven zijn: Cucaracha, Etna, Masalatop en Sticky Fingers. Oh en ik eet zelf geen sushi, maar volgens een vriendin is de Tokio Sushibar fantastisch. Ze overweegt om er speciaal vanuit Nederland nog een keer naartoe te rijden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s