7 dingen om te doen op de saaiste dag van het jaar

30 december is waarschijnlijk de saaiste dag van het jaar. De kerstfeestjes zijn onherroepelijk achter de rug en op aftellen naar het nieuwe jaar is het nog even wachten. Een verloren dag als het ware. Ik geef zeven tips om er toch iets van te maken.

nathan-lemon-170106

Photo by Nathan Lemon on Unsplash.

Ga op zoek naar last minute cadeautjes.

Wie zegt dat het enkel bij kerstcadeaus moet blijven? Cadeautjes om het nieuwe jaar mee in te zetten, zijn minstens zo leuk. Vandaag is de ideale dag om online of in real life op jacht te gaan. En als je cadeautjes genoeg hebt uitgedeeld, dan koop je er toch gewoon eentje voor jezelf?

Hou een kerstfilm-marathon.

Wie heeft er met Kerstmis nu tijd om in de zetel te liggen en kerstfilms te kijken? Vandaag is de ideale dag om de schade in te halen en alsnog een paar klassiekers te bekijken. Love Actually en Home Alone zijn toppers, maar mijn favoriet blijft The Holiday. Wie wordt er nu níet gelukkig van Jude Law!?

Start alvast met je goede voornemens.

Meer sporten, gezonder eten of stoppen met roken? Ongetwijfeld heb jij ook een aantal goede voornemens voor het nieuwe jaar. Wacht niet tot overmorgen en ga er vandaag al voor! Zo neem je voorsprong op de rest van de wereld en bouw je bovendien krediet op voor een katerdag in de zetel op nieuwjaar.

Bereid je feestlook voor.

Om de stress morgenavond te minimaliseren, kan je vandaag je feestlook al voorbereiden. Leg je outfit klaar, probeer je kapsel eens uit en ga aan de slag met make-up, zodat je stralend het nieuwe jaar kan inzetten.

joanna-kosinska-392327

Photo by Joanna Kosinska on Unsplash.

Spendeer je dag met Netflix in pyjama.

Vandaag kan het, je pyjama de hele dag aanhouden tot je ’s avonds weer gaat slapen. En wat is er leuker dan op de zetel, met een dekentje en in pyjama je favoriete serie te bingewatchen?

Doe een dutje. Of een paar.

Geen betere voorbereiding op het wilde feest van morgenavond dan een middagdutje. Goed uitgeslapen zijn zorgt ervoor dat je de nieuwjaarsnacht volledig op de dansvloer kan doorbrengen. Een dutje overdag is ideaal, want zo raakt je bioritme niet in de war.

Bereid je voor op de solden.

Maak nu alvast een lijstje met je favoriete winkels en webshops. Ook een wish list kan niet ontbreken bij het soldenshoppen. Zo kan je op 2 januari meteen goed voorbereid de winkels in duiken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s